top of page

Transcripció d'àudio i vídeo

 

AEP transcriu TOT el que vostè tingui en àudio: congressos, simposis, reunions, informes mèdics, entrevistes personals, taules rodones, enquestes, conferències, col·loquis, seminaris, sessions de grups, programes de televisió, judicis, reunions de treball...
La confidencialitat és fonamental per al desenvolupament de la nostra activitat, per la qual cosa els nostres clients poden comptar amb la nostra discreció per mitjà de la firma de contractes de confidencialitat.

Entrevistes d'investigacions, enregistraments per a judicis, enregistraments de reunions diverses, esdeveniments, classes, edició de llibres, etc.

 

La transcripció Natural.
És la manera més habitual de transcriure, el transcriptor no inclou aquella informació irrellevant, la qual cosa crea un resultat d'un text més natural i clar.
No es canvien les frases, ni el significat de les frases, s'elimina el balboteig i aquells sons que no aporten sentit a la frase.

 

La Transcripció Literal.
És creació més exacta en text d'un interlocutor o alguns. Es contemplen en aquest tipus de transcripció tots els sons creats encara que no tinguin significat.

Transcripcions Judicials

 

Servei de Transcripció de Judicis:


Comprovem la necessitat i el temps destinat per escoltar els enregistraments dels procediments judicials, llavors en AEP va desenvolupar un servei específic a fi de la transcripció literal dels enregistraments audiovisuals de vistes i judicis celebrats a l'òrgan jurisdiccional espanyol.

 

Servei de Transcripció de Judicis:
Realitzem transcripcions de l'acte judicial susceptible de ser-ho. A senso contrari la nostra finalitat no és una altra que la d'establir un estret vincle professional amb companys d'advocacia, perquè realitzem i desenvolupem unes facultats derivades als articles 147 187 de la LEC- que donen l'opció a la parts de sol·licitar al Tribunal còpies dels enregistraments audiovisuals- envers això elaborar amb la màxima celeritat i seguretat l'escrit processal o el recurs necessari.

 

Així garantim una transcripció literal de l'enregistrament amb la màxima seguretat i amb el coneixement de l'ocorregut en l'actuació processal.
Per això establim un servei de supervisió de les transcripcions per juristes.

Congressos, conferències, reunions, plens, taules rodones, presentacions, ponències etc...

 

Les transcripcions d'àudio les realitzen persones qualificades, no un programa d'ordinador o una màquina.


Els oferim la possibilitat de fer lliuraments parcials segons es va efectuant el treball, permetent-los d'aquesta forma avançar treball de maquetació o qualsevol altre procés d'edició posterior que el client necessiti realitzar.

 

Estem preparats per rebre l'àudio en pràcticament qualsevol format, ja sigui analògic (cintes d'àudio o vídeo) com digital (CD-ROM, DVD, arxius MP3, WAV, WMA, DVF, DSS...)

 

Els oferim també la possibilitat de realitzar les seves transcripcions en anglès, francès, alemany, italià, portuguès, etc.
Igualment oferim la possibilitat de lliurar el treball en múltiples mitjans, incloent paper imprès, arxius|arxivaments de Word, etc.

 

.

Disposem, en l'àrea de clients del nostre web, d'un complet sistema automatitzat per a la tramesa i recepció d'arxius digitals. Utilitzant aquest sistema estalviarà en temps (els arxius ens arriben en temps real) i en costos (evita la tramesa per correus, missatger, etc).

Addicionalment, també oferim serveis de mecanografiat de textos, OCR, escanejat de llibres i treballs similars.

Enregistraments de reunions

 

La qualitat de l'informe depèn de la qualitat de l'enregistrament
 

AEP disposa de material d'enregistrament professional utilitzat pels enginyers de so. Es tracta d'enregistradores que utilitzen els enginyers de so sobre els quals es connecta l'aparell sigui directament al control sonor, sigui en micròfons de superfície a alta sensibilitat via cables XLR. El so procedent d'aquest tipus d'enregistradores és excel·lent qualitat. Utilitzem també dictàfons com a enregistradores de salvaguarda. Quan la sala és gran, venim amb una taula de mescles de sons per poder instal·lar diversos micròfons i captar les veus allunyades.

El nostre enginyer de so obté així el millor enregistrament possible per a un cost molt feble.

 

El pas qualitat que és el nostre ha demanat que ens formem sobre l'enregistrament i sobre el material professional per als enregistraments.

 

 

 

àrea de clients

La permutació entre els seus arxius àudio (mp3, wma, wav, dss) i l'informe "passat a texto"(.doc) s'efectua pel mitjancer d'un espai dedicat segur (https) on pot administrar les seves trameses i ser mantingut informat de l'avanç de la transcripció.

 

bottom of page